Speeddaten, leuk en effectief!

Speeddaten, leuk en effectief!

 

Speeddaten.nl ontwikkelt en voert kennismakingsevents uit op maat. Het zijn echte ijsbrekers op allerlei soorten evenementen. Bij fusies, reorganisaties, evenementen met klanten, netwerkbijeenkomsten, congressen, banenmarkt, bedrijfsfeest... je kan het zo gek niet bedenken. We gaan speeddaten of doen een andere kennismakingsvorm. Het is altijd verrassend en iedereen doet vanaf het begin af aan mee. Is er een thema die dag, of willen jullie een concreet doel bereiken, wij ontwikkelen een concept speciaal voor uw doel. Met ruim twaalf jaar ervaring, haalt u een partij binnen, die weet van wanten.

 

zakelijk speeddaten


Kenningsmakings concepten

 

Online speeddaten

Vanuit huis, kantoor of park praktisch speeddaten met andere ondernemers of collega's. (Coronaproof). Je ontmoet elkaar online, spreekt elkaar, ziet elkaar, kan heel snel 'down to business' komen. Vier, vijf of meer minuten, voer je intensieve gesprekken. Dit kan puur een kennismaking zijn, maar je kan ook specifieke onderwerpen bespreken. Na ieder gesprek geef je aan of het een match is en aan het eind van de speeddate kan je met al je matches contactgegevens uitwisselen. Wil je niet matchen, maar wel zorgen dat deelnemers elkaar leren kennen of met elkaar in gesprek gaan? Alles kan. Sollicitatie speeddates, netwerkspeeddates, online speeddaten bij een reorganisatie of fusie. Of wacht dacht je van een warm welkom voor nieuwe collega's. 

 

Online speeddaten werkt heel eenvoudig. De tool zelf test aan het begin van de speeddate of je device geschikt is. Alles verloopt automatisch. Check op webcam, check op geluid, check op internet... en starten maar!

Online zakelijk speeddaten bij speeddaten.nl

Speeddaten.nl biedt al maatwerk zakelijke online speeddates in uw look en feel aan voor € 850,- voor een eerste sessie, met vervolgsessies vanaf € 375,- . (uitgaande van 30 deelnemers). Informeer naar de mogelijkheden en uw evt prijs op maat.

 


Speeddate the Original

Speeddaten is op een gestructureerde wijze mensen leren kennen. Onder professionele begeleiding gaan mensen met elkaar het gesprek aan op basis van een logistiek plan. De gesprekken duren tussen de drie en vijf minuten. Na een signaal, schuift een deel van de deelnemers door naar de volgende gesprekspartner. Je hoeft dus niet op mensen af te stappen, het systeem helpt alle deelnemers makkelijk in gesprek te gaan met zo’n 12 a 15 mensen in een uur.

 

Speeddaten kan ook voorbeeldvragen verzorgen op kaarten op tafels of geprojecteerd op de muur/ scherm. De vragen kunnen wat persoonlijker zijn omdat mensen vaak een klik hebben op passies of dromen. En/ of werk gerelateerd, over competenties, ervaringen, wensen etc.

 

Tijdsduur: 1 uur met een korte pauze van tien minuten of 2 uur, met twee pauzes.

 


Quick and Dirty

Voor wie wil dat er veel kennismakingen zijn, kan speeddaten ook echt snel: 1 minuut praten, fluiten en doorschuiven. Een staande speeddate waar heel veel mensen aan mee kunnen doen. Dat geeft een hoop energie in de ruimte. Het is hilarisch en een echte ijsbreker. Deze vorm is wel intensief en er blijven van alle mensen die je kort spreekt, een paar mensen echt ‘hangen’ in je herinnering.

 

Deze speeddate is heel geschikt om speciaal hiervoor ontwikkelde visitekaartjes uit te wisselen en daar bijvoorbeeld je naam, kwaliteiten, vaardigheden, speciale kennis en bijvoorbeeld hobby’s op te plaatsen. Wellicht ook een foto en natuurlijk je contactgegevens.

 

Tijdsduur: half uur, pauze en dan nog 20 minuten max.

 

 

Walkabout.

De Walkabout is een kennismaking game geïnspireerd op de Aboriginals. Dagen en dagen lopen, random door Australië. Communicatie van mond tot mond. (Soms telepathisch, maar dat is wat veel gevraagd) De trommel als basic inheems instrument.

Hoe werkt het? De grote groep staat in de zaal. Lukraak door elkaar heen. We beginnen een ritme te trommelen. Tijdens het trommelen gaat iedereen door elkaar heen lopen (Walkabout). Als de trommel stopt, ga je kennismaken met wie ervoor of naast je staat. Iemand die je nog niet kent! Na ongeveer een minuut, begint het trommelen weer en gaat iedereen weer lopen etc. etc.  Het is ludiek, heel actief, je ontmoet mensen random en daarna kan je tijdens bijvoorbeeld een speeddate met gesprekken die iets langer duren, nog wat beter kennis maken. Deze werkvorm is zo opzwepend, dat je het niet langer dan een half uur kan doen.

 

Tijdsduur: half uurGroupies

Een energiek kennismakingsspel. De hoofdgastvrouw introduceert plenair een thema: bijvoorbeeld hobby, of kernkwaliteit. De deelnemers zoeken binnen 1 minuut zo veel mogelijk andere mensen die dezelfde hobby of kernkwaliteit hebben. Zij gebruiken hiervoor posters op de wanden en flip overs in de ruimte, en degene die het initiatief neemt begint te roepen. De personen die aansluiten roepen hetzelfde. Na 1 minuut heeft iedereen die is aangesloten bij die groep de kans even kennis te maken. Na vijf minuten introduceert de gastvrouw een nieuw thema. En zo verder.

 

Tijdsduur: drie kwartier á een uur. Bij keuze voor een uur, ook een korte pauze van tien minuten.

 

 

Lekker ballen

In groepen van 10 gooit iemand de bal naar iemand anders. Eerste opdracht is dat iedereen zijn naam zegt. Dan gaan we wat sneller heen en weer gooien en de namen noemen we zo een paar keer. Daarna kunnen we andere onderwerpen nemen zoals: specialiteit, bijzondere ervaring, hobby, wat wil je later worden, waar herinneren mensen jou aan? Etc. Zo leer je binnen zo’n groep snel de mensen iets beter kennen. Dat kan je per groep een kwartier doen. En zo in totaal vier groepen laten ballen in iets meer dan een uur.

 

Tijdsduur: 1 uur en tien minuten.

 

 

Portfolio 

In ons portfolio geven wij een omschrijving van onze inzet en mogelijkheden en natuurlijk doen wij u graag een voorstel voor de inzet tijdens uw bijeenkomst of event! Neem dan ook gerust contact met ons op: info@speeddaten.nl

 

 

Gemeente Leidschendam-Voorburg

 

Een leuke maar vooral effectieve Speeddate verzorgd voor gemeente Leidschendam-Voorburg. Mooi om te merken hoe men tijdens deze periode van reorganisatie elkaar beter leert kennen. De gesprekken zorgen voor een (verdere) kennismaking, op zakelijk en persoonlijk vlak. Op naar de nieuwe afdeling 1 april! 

 

 Atout France

 

Atout France had dit jaar een originele wijze waarop journalistiek Nederland
in contact kon komen met 20 Franse regio's. Met korte gesprekken kon er naar een wederzijdse interesse worden gezocht. Aansluitend was er een netwerkborrel waarbij de gesprekken zich konden verdiepen.

 

 

 

 

Opel ADAM

 

Speeddaten.nl organiseerde voor de campagne van de nieuwe Opel ADAM een speeddate op Valentijnsdag. Singles gingen op zoek naar hun perfect match tijdens een speciale ADAM speeddating avond in de ADAM Store. Het ultieme Valentijnskoppel werd met de Opel ADAM naar een luxe restaurant gereden, alwaar hen een romantisch diner voor twee stond op te wachten. Leuk om zakelijk met single speeddaten te combineren!

 

 

 

Zeevij Bouw en industrie

 

450 gasten van Zeevij aan het Speeddaten tijdens de relatiedag van Zeevij. Speeddaten.nl organiseerde in 3 verschillende zalen van het Chasse theater Breda een grootschalige speeddate! Het was een "grensverleggende" dag met veel nieuwe contacten tot gevolg!  

 

 

  

 

 

 

Beeld en Geluid Hilversum 2012 
Tijdens de Mediawijsheidmartkt is Speeddaten.nl wegens het succes van vorig
jaar weer ingezet om de speeddate te verzorgen. Tijdens deze walk-in
speeddate konden de gasten gedurende 2,5 uur netwerken en kennis en ideeen
uitwisselen.
"Het is zeker naar wens verlopen, we hebben alleen maar positieve geluiden gehoord en zijn door de bezoekers beoordeeld met een 7,9!! " 

Jong Onroerend goed Brabant

 Tijdens een boottocht op de Brabantse wateren gingen 38 leden van Jong Onroerend goed Brabant speeddaten. Het doel was connect! Op deze manier leerden ze elkaar beter kennen, want deze ondernemers vereniging krijgt steeds nieuwe leden erbij.... En wat is er beter dan netwerken & visitekaartjes uitdelen terwijl de zon schijnt...na de speeddate was er nog voldoende tijd om langer in gesprek te gaan tijdens het buffet op de boot. Al met al een geslaagde middag! 

 

Openbaar busvervoer Brabant.

 

Goed bezig BUS wilde met "Speeddaten in de Bus" het openbaar busvervoer in Brabant op een ludieke manier onder de aandacht brengen. Op het busstation van Breda organiseerde Speeddaten.nl in opdracht een volledig evenement. Zo werden alle gasten ontvangen met een drankje en een hapje, werd er gespeeddate in de bussen van het openbaarvervoer en zette daarna de dj de muziek in voor een gezellige afterparty. Het werd een fantastische middag op het busstation!  

 

ABB


Tijdens een middle management dag Benelux was er de uitdaging om elkaar beter te leren kennen middels een speeddate sessie van anderhalf uur. De voertaal wa engels. Locatie: Klooster Bovendonk, in de bibliotheekzaal. Organisator: Iedereen vond het geweldig. Ze stonden er in het begin wat sceptisch tegenover, maar zelfs de meest kritische gasten gaven mij een positieve feedback, dus het moet wel fantastisch zijn geweest.


Beeld & Geluid Hilversum

 

Met de crew van Speeddaten.nl hebben wij een zakelijke speeddate mogen verzorgen voor Beeld & Geluid in Hilversum. 250 gasten kwamen naar Beeld en geluid voor mediawijsheid, waar zij verschillende workshops volgden, waaronder ook het onderdeel speeddaten. Netwerken en kennismaken was het doel van de speeddate. De organisatie noemde het een groot succes!  

 

 

 

Rabobank & K.V.K.

 

In samenwerking met de kamer van koophandel heeft de Rabobank Zuid-Holland Midden een bijeenkomst georganiseerd: De kracht van Delft met als afsluiter een netwerkspeeddate. Ruim 120 ondernemers en politiek Delft hebben in korte gesprekken nieuwe contacten opgedaan. De speeddate was een groot succes!

 

 

 

 

 

Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid


Beachclub Wij in Scheveningen was het toneel van een feestelijke bijeenkomst van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. N.a.v. het samengaan van 6 directies heeft Speeddaten.nl een speeddate neergezet zodat de 150 medewerkers elkaar beter leerden kennen. Het was prachtig weer en een super sfeer. Geslaagd evenement!
  Horizon jeugdzorg


Speeddaten met z'n duizenden in het wit. Sensation White! Een groot personeelsfeest van Jeugdzorginstelling Horizon in de Schiecentrale Rotterdam. Speeddaten.nl zet met tien enthousiaste hosts, een dagvoorzitter, interviewers en DJ een succesvolle dag neer. Het startschot voor een groot feest. Een dag waar interne communicatie tussen de diverse locaties centraal stond. Speeddaten is het middel om elkaar beter te leren kennen; leuk, spannend, maar vooral zeer effectief?

 


Ministerie van Buitenlandse Zaken. Buza

Een nieuwe directie binnen Buza. De medewerkers hebben elkaar tijdens een feestelijke middag beter leren kennen. Een korte omschrijving van wie je bent en daarna een contactadvertentie van een anonieme collega uitzoeken om mee verder te praten. Er zijn een aantal matches naar voren gekomen en in kleine groepen verder gepraat over wat hen bindt en wat hen aansprak. Op zoek naar de collega achter de eerste indruk. 

 

 

 

Seminar: Learning Enterprises for Life

In Den Bosch kwamen docenten, bedrijven en studenten vanuit verschillende landen bij elkaar om van gedachten te wisselen over ondernemerschap in de Agricultuur. Speeddaten.nl heeft een Engelstalige speeddate neergezet om elkaar beter te leren kennen en het gesprek te starten.


 

 


SLG & Rentray

In Theater Orpheus in Apeldoorn organiseerden wij een speeddate voor de fusiedag van  Rentray en De Leo Stichting Groep. Ongeveer 150  tot 160  medewerkers leerden elkaar beter kennen tijdens een energieke speeddate. Structuur was de basis voor het succes. Bekenden werden uit elkaar gehaald door nummers te geven: dategroep 1, 2 en 3. Zo hebben de beide organisaties vooral elkaar gesproken en zoveel mogelijk mensen van diverse afdelingen en functiegroepen.  

 

 

Europese Commissie 

Verschillende organisaties en netwerken van de Europese Commissie in Nederland en België kwamen voor het eerst bij elkaar in de Creative Factory, Maassilo Rotterdam. Doel: kennismaken en efficiency verbetering. Netwerken was het thema en middel. Met een bondige introductie op communicatie en netwerken, ging de netwerkbijeenkomst met een speeddate goed van start. Alle deelnemers waren enthousiast over het gemak van contacten leggen tijdens de speeddate. 

 

 

 

Sprout ChallengerDay

Your time is now! Op de Sprout Challenger Day voor ondernemers zette speeddaten.nl op 7 november twee succesvolle “Walk In” speeddates neer. Ondernemers konden zo makkelijk en gestructureerd andere ondernemers leren kennen. Wie weet wat voor moois daar uit komt. Bij zaken doen en samenwerken is een "Klik" essentieel en met een speeddate heb je dat snel genoeg door. Het event was druk bezocht en de vrije inloop paste bij de sfeer van het geheel.

 

 

BAM

In het Librije hotel in Zwolle heeft Speeddaten.nl voor de BAM een speeddate verzorgd voor haar zakelijke klanten. Grote organisaties die met een luxe verzorgd arrangement door de BAM werden getraceerd. In twee workshopronden konden de veertig deelnemers een culinaire proeverij ervaren en een netwerkspeeddate.
De perfecte locatie, professioneel begeleid - wat stond voor een rijke ervaring.

 

 

 

Fortis en Vazo

Een businessclub van Noord Holland ging dit keer eens anders netwerken dan normaal. Met een speeddate konden de leden en potentiële leden elkaar snel en gestructureerd spreken. In opdracht van Fortis en De Vazo.

 

 
Rijksdienst Wegverkeer

Speeddate tijdens een groot event in het Euroborg Stadion Groningen. 450 Bezoekers maakten kennis met de RDW als werkgever. Alle vacatures waren ondergebracht in segmenten: ICT, accountmanagement, ondersteunend, administratief etc. De speeddate was een “walk in” speeddate. Iedereen kon zich ter plekke inschrijven voor een speeddate binnen een bepaald segment. Niet alleen zijn vele vacatures ingevuld, ook hebben veel mensen kennis gemaakt met de RDW als werkgever.  

 

 

 

Verder hebben wij met veel succes een speeddate mogen verzorgen voor:

Rabobank

Jong VNO NCW

FMN

De Zaak
BAM
TV West
Haagse Businessclub
UMC Utrecht
Hogeschool Leiden
Congres Bedrijf in beweging
Spigthoff Advocatenkantoor
Waterweg Wonen
Ahold
Ministerie van Verkeer en Waterstaat
Ministerie van Binnenlandse Zaken
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Ministerie van OC en W
Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid
Jeugdzorgplus
Accenture GGZ Drenthe
Indrustrie Kring Haarlem
Achmea
UMC Utrecht
UMC Eindhoven
ABN Amro
ING Investment Management
VNM
Rabobank
ABN AMBRO WTT
Gemeente Tiel
CMO Stimulans
Advence Events
Liquor 43
Woonstad Rotterdam
Information Engineering
Vereniging Contactcenters Nederland
Fortis
Logica CMG
Rijksdienstwegverkeer
RIBW
Spigthoff
ABC Producties
NVBR
Etos
Agrinova
Woonstad Rotterdam
Winkelman en Van Hessen
Elsevier
Sprout
Horizon
Meetingspartners
Veiligheidsdirectie Haaglanden
Palace Hotel
KB&O
Syntens
BCB
Jeugdzorg plus
GGZ Drenthe
OWI Wageningen Universieteit
Estivant
Intenz
Socutera
Bootz
Hogeschool Leiden
UMC Utrecht
Event Design
RondOm
Pro Rail
Vazo
Europese Commissie
Jeugdzorg
SLG & Rentray

Beeld & Geluid

R.O.B.
Jong Onroerend goed Brabant

Zeevij Bouw en industrie

Opel

Atout France

Gemeente Leidschedam Voorburg

 

5
5
4
5
5
Singles gingen je voor!
108 upcoming single events! bekijk ze hier
5
5
4
5
5
Singles gingen je voor!
Home Agenda Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen