Vrouwen versieren in de discotheek

Wil je vrouwen versieren in een discotheek maar lukt het je om een of andere reden niet? Volgens versierexperten ligt angst om afgewezen te worden aan de basis van het niet durven afstappen op een vrouw.

Excuses als ze is veel te mooi voor mij, ik heb geen goede job, ze is veel socialer dan ik, … zijn nepexcuses die je jezelf oplegt om haar niet aan te hoeven spreken. Laat de vrouw zelf beslissen of ze jou aantrekkelijk vindt of niet.

Vrouwen weten dat mannen naar discotheken komen om vrouwen te versieren. Dat is immers een van de redenen waarom ze er op dat moment ook zo netjes willen uit zien.

Hoe vrouwen versieren en aanspreken in de discotheek.

1. Zorg er voor dat je plezier hebt.
Als je zelf veel lol en plezier beleeft ga je dit ook uitstralen! Je wordt zelf ook toegankelijker en je maakt sneller een praatje met iemand. Lach, dans, doe een beetje gek en zorg ervoor dat jij en je vrienden plezier hebben.

2. Dans.
Vrouwen vinden dansen sexy… Kan je niet dansen? Ga dan ook op de dansvloer staan en probeer het ritme van de muziek te voelen. Na enige tijd lukt het je zeker en vast om op het ritme van de muziek te bewegen.

Zie je een vrouw een leuke pas doen, kijk en probeer hem na te doen. Of vraag haar hoe ze het leuke pasje doet. Ze legt het je vast graag aan je uit.

3. Ga niet in een hoekje staan.
Wie niet gezien wordt, kan geen vrouwen versieren. Zorg er voor dat je zichtbaar aanwezig ben.

Zelfs de grootste nerd die midden op de dansvloer staat te dansen krijgt meer aandacht van vrouwen dan de knapste man die in een hoekje stoer staat te kijken.

4. Denk aan je lichaamshouding.
De meeste mannen staan in de discotheek met een hand in de zak en in de andere hand een biertje.

Dit is echt niet de meest sexy pose voor vrouwen. Neem een vrije houding aan en onthoud dat je niet altijd met een glas hoeft rond te lopen.

Onthou hnden uit je zakken, borst naar voren, rug recht, schouders omhoog. Heb je een biertje vast, hou het dan niet recht voor je borst maar net langs je buik. Loop ook eens even rond zonder glas in je hand.

5. Ga niet van vrouw naar vrouw.
Vrouwen merken als je alle vrouwen in de disco aanspreekt. Als je door een vrouw afgewezen wordt, lach en loop nonchalant verder. Maar probeer niet direct haar vriendin te versieren.

6. Vraag haar samen te dansen
Vragen om samen even te dansen staat net. Je kunt zelf al lachend je armen spreiden en haar zo uitnodigen om te dansen.

Andere artikels in deze categorie