Geef een vrouw niet continu teveel complimenten!

Geef jij een vrouw onnodig veel complimenten wanneer je haar voor het eerst ontmoet? Stop daar dan direct mee. Het schrikt haar juist af! Veel mannen overladen de vrouw met complimenten of proberen de ‘lieve
jongen’ uit te hangen. De lieve jongen is nog erger dan de aardige jongen. De lieve jongen is geen uitdating voor haar ´en hij vergroot de afstand tussen hem en haar.

Behandel een vrouw niet als prinses: ze raakt daar snel op uitgekeken

Een vrouw waardeert geen man die haar op een voetstuk plaatst met talloze complimenten. Vrouwen willen geen complimenten horen of met openingszinnen benaderd worden wanneer ze je niet eens kennen. Wil je haar toch een compliment geven, geef haar dan hoogstens 1 compliment en wel op het moment dat je haar voor het eerst aanspreekt. Zeg dat je haar een leuke uitstraling vindt hebben en dat je wilt weten hoe ze van
dichtbij is. Wijdt daar niet verder over uit, anders kom je over als een wanhopige sukkel… iemand die veel te veel interesse toont en veel te makkelijk is om te krijgen.

Waarom? Omdat vrouwen leven voor de opwinding om te jagen, te anticiperen, chemie te krijgen. Veel mannen denken dat zij de jacht op vrouwen doen. Dat de vrouwen verstoppertje spelen terwijl de mannen met een knuppel door het bos lopen. Maar dit is helemaal verkeerd. Draai de rollen om. Wees een mysterie voor haar. Wek intrige op en laat haar interesse in jou hebben. Laat haar achter jou aan jagen: wees de wolf
in de schaapskleren. Lok haar naar jou toe en op het punt dat het te laat is voor haar om weg te komen verover je haar. Wanneer de vrouw weet dat zij jou kan krijgen, dan wil zij jou niet meer.

Af en toe een complimentje op zijn plaats is ok, maar niet te vaak

Complimenten en openingszinnen hebben een averechtse werking. Ze zal misschien lachen maar in haar achterhoofd lacht ze je uit (en niet toe).
Er zijn drie fasen in de succesvolle verleiding:
1. De eerste fase begint wanneer je haar ontmoet.
2. De tweede fase begint direct nadat je seks met haar hebt gehad.
3. De derde fase begint wanneer je een serieuze relatie met haar aangaat.
Weet hoe je complimenten moet gebruiken in alle drie de fasen! Doe dit altijd met mate. 1 goed getimed compliment, nadat je het haar misschien hier en daar moeilijk maakt, is 10x effectiever dan 10 complimenten op dezelfde dag.

Andere artikels in deze categorie