Speeddate informatie

Speeddate informatie

Online speeddaten, helemaal van NU!

In deze tijd toch leuke singles ontmoeten? Ga online speeddaten en ontmoet zo nieuwe singles die je daarna eerst online en daarna 'coronastyle' veilig real life kan leren kennen. Online speeddaten is leuk om te doen, effectief, veilig en kostenefficient. Gewoon vanuit huis, je tuin, het park, waar je maar wil.  

agenda

 


Zo snel mogelijk

Speeddaten.nl zal zo snel dat weer mogelijk isreguliere speeddates organiseren. Dat doen we in kleine groepen, op locaties die daar goed voor zijn ingericht. Natuurlijk zal het anders zijn dan voor Corona tijd, maar leuk is het altijd! Ondertussen hebben we ook andere soorten speeddates ontwikkeld. Wat dacht je van een wandelspeeddate of speeddate in bootcampstyle. Samen in de buitenlucht wandelen of sporten. Een fantastische manier om elkaar beter te leren kennen, terwijl je doet wat je leuk vindt! Bekijk onze agenda voor de eerste paar speeddates in deze vorm. 

 

 

 

Regulier speeddaten: ontmoet 15 tot 20 leuke dates van jouw leeftijd op 1 avond! 
Met al ruim 10 jaar speeddate ervaring en ontelbare successtories tot gevolg, is Speeddaten.nl dé speeddate specialist van Nederland voor singles tussen de 20 en 60 jaar. Kom ook daten in éen van onze sfeervolle locaties, waar je met een lekker drankje wordt ontvangen door de leuke hosts van Speeddaten.nl. Beleef een gezellige avond uit in een relaxte en ongedwongen sfeer en wie weet vind jij wel de ware liefde. 

Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 12 tot 20 singles en hebt de kans om in een paar minuten per date te kijken of het klikt. De dates duren tussen de 3 & 4 minuten. Dat lijkt misschien heel kort, maar dat is lang genoeg om te weten of er een klik is. Tijdens en net na het Coronatijdperk date je 7 tot 10 singles op een van onze aangepaste locaties. 

Als er voor jouw event te weinig inschrijvingen zijn om jou voldoende dates te garanderen (onder de 7 en 12 dates), verplaatsen wij jouw inschrijving naar de volgende speeddate op die locatie. Wij willen dat je de volledige speeddate ervaring hebt.


Kosten

Regular tickets kosten € 27,50, maar als je er vroeg bij bent kun je al een avond daten voor € 22,50! Dit is inclusief een welkomstdrankje en een hapje, Ongeveer 15 tot 20 dates, begeleiding door de leuke hosts van Speeddaten.nl in een afgehuurde sfeervolle locatie en natuurlijk de matchmail met foto's! Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij.

Matches met foto
Nieuw en uniek: Na deelname van een speeddate staan binnen 24 uur jouw matches online op jouw profiel met foto en emailadres. Vergeet niet  zelf ook even een foto te uploaden zodat je gesprekspartners het juiste gezicht aan het leuke gesprek kunnen koppelen. (dit is uiteraard niet verplicht, maar een extra service :-)

Service
Zodra je een reservering hebt gemaakt bij Speeddaten.nl ontvang je inloggegevens waarmee je toegang hebt tot je eigen pagina, welke alleen voor jou zichtbaar is. Komt de datum toch niet uit dan kun je de reservering hier zelf kostenloos wijzigen tot 3 dagen voor het event.

Privacy
Speeddaten.nl communiceert alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt er het opgegeven emailadres uitgewisseld (deze kun je na de reservering evt zelf aanpassen op jouw pagina).

Programma
Je wordt in een sfeervolle locatie ontvangen door één van de hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 15 tot 20 singles op een wel heel leuke manier leert kennen! Tijdens de pauze(s) kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond en kun je natuurlijk nog even praten met die leuke date :-) Binnen 24 uur staan jouw matches online op jouw profiel. Met foto's en mailadressen van wederzijdse matches. De rest is aan jullie! 

 

  • Je ontmoet 7 tot 20 dates!
  • Een relaxte en ongedwonge sfeer!
  • Sfeervolle en toegangkelijke locaties!
  • Binnen 24 uur ontvang je de matchmail!
  • Nieuw: bekijk je matches met foto!
  • Service: tot 3 dagen voor het event zelf kostenloos een reservering wijzigen! 
5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
39 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen