Speeddate vragen

Speeddate vragen

Hoe gaat speeddaten.nl om met het Corona virus?

Het doel van speeddaten.nl is mensen bij elkaar brengen. Jammer genoeg konden we dat de afgelopen periode niet meer doen. Alle horeca was gesloten. Wij waren hierdoor genoodzaakt om alle speeddates te verschuiven naar een andere datum. Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft recht op een speeddate. Daarom plannen we meer speeddates in zo snel bekend is vanaf wanneer dat weer kan en mag. 

 

Het laatste nieuws is dat vanaf 1 juni de horeca beperkt open mag. Dertig personen, op reservering en met een intake. Onze locaties kunnen ons jammer genoeg niet direct vanaf 1 juni ontvangen. Zij geven aan nog druk te zijn met de voorbereidingen en moeten nog een inschatting maken van hoe ze omgaan met het maximaal aantal personen.

Vanaf 1 juli kunnen zij, als alles goed gaat, weer veel meer mensen ontvangen en zijn ze helemaal ingericht op Corona. Wij hebben eind mei, de eerste reguliere speeddate in Amsterdam op de agenda kunnen zetten. We hopen dat de rest snel volgt!


Ondertussen bieden we online speeddates aan en actieve speeddates, zodat we onze klanten toch leuke dates kunnen bieden. 


Krijg ik mijn geld terug tijdens deze coronacrisis?

Nee, dat is financieel niet haalbaar en we vragen hier ook je begrip voor in deze voor bedrijven 'zware' periode. Speeddaten.nl garandeert jou de mogelijkheid om alsnog aan een speeddate deel te nemen nadat de strengste maatregelen rondom het coronavirus zijn opgeheven. Zie ook onze algemene voorwaarden.  En we bieden online speeddates als voorlopig alternatief. Jullie 'tegoed' kunnen jullie ook voor deze online speeddates gebruiken. 


Ik heb een pijl onder "acties" bij mijn reserveringen in mijn profiel staan

Deze pijl betekent dat je een tegoed hebt gekregen in verband met het verschuiven van jouw speeddate vanwege de coronocrisis. Dit tegoed heeft de waarde van jouw betaling. Op het moment dat je gebruik maakt van de pijl, krijg je een code toebedeeld die je bij een volgende inschrijving kan inzetten. 

Kan ik eenvoudig meedoen met een online speeddaten?

Ja zeker, als jij een webcam en microfoon hebt op je lap top, of een smartphone hebt, dan kan je meedoen. Voor je speeddate begint krijg je een link naar een online omgeving die automatisch checkt of je device goed werkt en je mee kan doen. Bij praktische tips online speeddate, lees je meer over de techniek. 


Hoeveel dates heb ik op een speeddate avond?

Je hebt bij regulliere speeddates ongeveer 12-20 dates, afhankelijk van de stad waarin je speeddate. In en net na het coronatijdperk gaan we uit van 10 dates. 

 

Wat gebeurt er als er toch te weinig inschrijvingen zijn?

Speeddaten.nl wil je bij een reguliere speeddate minimaal 12 dates geven. In het corona tijdperk, als het weer is toegestaan om een speeddate te organiseren, zal dat aantal minimaal 7 dates zijn, net zoals nu bij de online speeddates. Als dat toch niet lukt, dan verplaatsen we je reservering naar de volgende speeddate voor jouw leeftijdcategorie in de door jou gekozen locatie. We garanderen je dus altijd een speeddate. 

 

Op de matchkaart staan 20 dates, hoe kan het dat het er dan toch minder zijn en soms zelfs meer? (10 tijdens coronatijd)

Wij herinneren alle singles die zich hebben ingeschreven een aantal dagen voor de speeddate aan het event en evt. aan hun betaling als deze nog open staat. Toch zijn er altijd singles die op het laatste moment besluiten niet te komen. Ook zijn er wel eens nieuwe deelnemers die zich bijvoorbeeld nog die zelfde dag hebben opgegeven, of eigenlijk op de reservlijst stonden. 

 

Waneer krijg ik mijn matches?
Deze proberen wij op werkdagen binnen 24 uur te verwerken. Door drukte kan het voorkomen dat het een dag later is. Ook bij speeddates in het weekend kan het voorkomen dat de matches op maandag worden verwerkt.

Bij online speeddates krijg je je matches binnen 3 uur. 

 

Waarom kan ik niet tot het laatst kosteloos annuleren?

Speeddaten.nl wil de speeddaters die wél komen, voldoende dates bieden, voor de échte speeddate ervaring. Niets is vervelender dan dat je vol enthousiasme naar een speeddate komt, en je hebt veel minder dates, omdat er 8 mensen op het laatst hebben afgezegd. Als er kort van te voren wordt geannuleerd, zijn wij in ieder geval niet meer in staat om voldoende dates te werven en daarmee bieden we minder kwaliteit dan we zouden willen. 


Ik zie dat er over een uur een speeddate is, kan ik nog inschrijven?

Jazeker, je kunt tot op het laatst inschrijven. Neem voor de zekerheid een print van je bevestiging mee. De speeddate host noteert dan jouw naam op de matchkaart en geeft het aan de andere gasten door.

 

Ik heb gereserveerd, maar het komt toch niet uit. Kan ik de speeddate verplaatsen?

Jazeker, tot onze service behoort dat je kostenloos je reservering tot en met 4 dagen voor de speeddate zelf kunt verplaatsen via je profiel. Je ontvangt dan een actiecode twv de reservering waarmee je een nieuwe reservering kunt maken. Deze actiecode is onbeperkt geldig!

 

Krijg ik een profiel? Wat is dat en zien andere mensen deze ook?

Jouw profiel is alleen voor jezelf! Wij hebben dit speciaal voor onze gasten ontwikkeld (zodat je zelf je reservering(en) en gegevens kunt aanpassen. Ook vind je hier binnen 24 uur na de speeddate je matches terug, met foto! Een foto uploaden is niet verplicht en de foto is alleen zichtbaar voor je matches. Gewoon een leuke extra service van Speeddaten.nl.

Je ontvangt na een reservering de inloggegevens van jouw profiel! 

 

Mijn actiecode werkt niet

Ben je wel eerst ingelogd? Een actiecode is persoonsgebonden. Lukt het alsnog niet, mail gerust even naar info@speeddaten.nl, wij helpen je graag verder.

 

Ik heb nog geen bevestiging van de reservering ontvangen
Zit deze misschien in je spamfolder? Vooral bij gasten met een xs4all account belandt de bevestiging hier vaak in. De bevestiging wordt automatisch verzonden, het kan ook zijn dat het mailadres niet goed is doorgegeven of dat er iets mis is gegaan met de betaling. Stuur even een mail naar info@speeddaten.nl dan checken wij het direct.


Moet ik de bevestiging meenemen naar de speeddate?

Nee dat is niet nodig, wij hebben alle gegevens op de locatie.


Voor welke leeftijden is speeddaten?

Speeddaten is voor alle volwassenen tussen de 20 en 60 jaar. We houden een marge aan van 2 jaar jonger of ouder bij de aangegeven leeftijdcategorie. 

 

Moet ik legitimatie meenemen naar de speeddate?

Nee, wij hebben de reservering op jouw naam staan, jouw aanwezigheid is voldoende.


Ik ben een jaar ouder dan de aangegeven leeftijd, mag dat?
Wij hebben als stelling: dat men 2 jaar ouder mag zijn dan de aangegeven leeftijdscategorie.


 Kan ik op een reservelijst komen?

Ja hoor, door op de reservelijst button te klikken wordt je op de reservelijst geplaatst en ontvang je automatisch een mail als er een plaatsje vrijkomt, waarna je de betaling kunt afronden.

 

Mag ik weten wie er een ja bij mij heeft ingevuld?
Wij delen alleen voornaam en mailadressen bij een wederzijdse ja. Als iemand een foto heeft geupload, dan staat er ook nog een foto bij als geheugensteuntje. Ook ontvang je het aantal ja's (zonder namen) die je deze speeddate hebt ontvangen.

 

Ik twijfel of ik een ja zal zetten.
Tijdens de avond heb je heel veel indrukken. Bedenk je wat voor jou een 'ja' is. Het kan ook een begin zijn van een leuk contact, het hoeft niet direct die droomvrouw of man zijn.

 

Mag ik een vriend(in) meenemen?
Als hij/zij ook gaat speeddaten, dan is dat natuurlijk prima. Gaat diegene mee voor support, dan niet. Het is niet leuk voor de deelnemers als er gasten langs de zijlijn meekijken.

 

Mag ik naast mijn vriend(in) zitten?
Ja hoor, dat is geen probleem. Dat regelen wij bij binnenkomst.

 

 Gaat een speeddate wel eens niet door?

Ja, het kan voorkomen dat er te weinig aanmeldingen zijn of veel last minute annuleringen, waardoor wij genoodzaakt zijn een speeddate een aantal weken te verplaatsen. Wij brengen je hiervan 2 dagen van tevoren op de hoogte. Je ontvangt een email waarbij je ervoor kunt kiezen de speeddate te verplaatsen naar een andere gelegenheid. Mocht het helemaal niet schikken dan kun je ook het inschrijfgeld retour ontvangen.

 

Hoeveel matches heb je gemiddeld?

Bij ons heeft 91% van de speeddaters minimaal 1 match, velen hebben meerdere matches.

5
2
2
5
0
Singles gingen je voor!
67 upcoming single events! bekijk ze hier
5
2
2
5
0
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen