Speeddate vragen

Speeddate vragen

Update 25-09-2021  Speeddaten kan nog steeds, dit zijn de horeca regels:


Gelukkig kunnen we al een tijd weer speeddaten. En ook met de nieuwste regels die vanaf 25 september gelden, kunnen we nog steeds gezellige speedates organiseren. De corona-app is wel een vereiste in de horeca. Bekijk hier de recente regels voor de horeca.


Natuurlijk is er ook nog een kans, dat er niet voldoende deelnemers zijn. Sommige singels zitten te springen om weer te gaan speeddaten, en anderen vinden het nog wat spannend. Zo zien we de laatste periode iets meer no show dan normaal, en dat is echt heel jammer voor de speeddaters die wel komen. We vragen je daarom om echt te komen, als je hebt gerserveerd. Ook vragen we je om extra rekening te houden met de veiligheid voor je gesprekspartners, maar ook voor onze hosts. 

Hoe gaat speeddaten.nl om met het Corona virus?

Het doel van speeddaten.nl is mensen bij elkaar brengen. Gelukkig is dat tijdens coronatijd soms mogelijk, maar soms niet. Weet wel:  je raakt bij ons nooit je inschrijfgeld kwijt. Je krijgt altijd een voorstel voor een andere datum waarvan we kunnen verwachten dat het dan wel door kan gaan. Houdt ook onze agenda en nieuwsbrief goed in de gaten. Lees hier de meest recente  richtlijnen voor horeca en evenementen.

Als het doorgaat

Maar als het doorgaat is het wel iets anders dan eerder. Sommige speeddates zijn kleiner. We kunnen hier bijvoorbeeld maar 20 personen laten speeddaten. Ook kunnen coronamaatregelen veranderen zodat we ons moeten aanpassen. 


Op de locatie zelf nemen ze alle te verwachten maatregelen:

- checken corona app

- voldoende afstand

- soms is er een looprichting

- soms kunnen we niet meer gebruik maken van de bar, maar worden drankjes geserveerd of gaan we in delen naar de bar

- overal staat handgel en desinfectie materiaal voor de tafelsHoe lang duren de dates?

Tijdens de coronaperiode wanneer we met minder singles kunnen speeddaten, duren de dates vier, vijf of soms zelfs zes minuten. Normaal gesproken zo'n drie of vier minuten.


Hoeveel dates heb ik op een speeddate avond?

Je hebt bij regulliere speeddates ongeveer 12-20 dates, afhankelijk van de stad waarin je speeddate. In dit coronatijdperk gaan we uit van minimaal 10 dates en op sommige locaties kunnen we je toch zo'n 20 dates en soms zelfs meer aanbieden. 

 


Wat gebeurt er als er toch te weinig inschrijvingen zijn?

Speeddaten.nl wil je bij een reguliere speeddate minimaal 12 dates geven. In het corona tijdperk,is dat aantal minimaal 10 dates. Als dat toch niet lukt, dan verplaatsen we je reservering naar de volgende speeddate voor jouw leeftijdcategorie in de door jou gekozen locatie. We garanderen je dus altijd een speeddate. Wel kan het zijn dat er door 'no show' soms alsnog iets minder dates zijn. Speeddaten.nl kan daar jammer genoeg niets aan doen. We vragen je daarvoor wel nadrukkelijk om op tijd te annuleren, of ons te berichten als je toch niet komt. Wij doen er alles aan om voldoende dates en een mooi gelijk aantal dames en heren te laten deelnemen.

 

Waarom kan ik niet tot het laatst kosteloos annuleren?

Speeddaten.nl wil de speeddaters die wél komen, voldoende dates bieden, voor de échte speeddate ervaring. Niets is vervelender dan dat je vol enthousiasme naar een speeddate komt, en je hebt veel minder dates, omdat er 8 mensen op het laatst hebben afgezegd. Als er kort van te voren wordt geannuleerd, zijn wij in ieder geval niet meer in staat om voldoende dates te werven en daarmee bieden we minder kwaliteit dan we zouden willen. 

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Bij speeddaten.nl heb je altijd recht op geld terug als wij een event moeten doorschuiven in verband met te weinig dates. We hopen dat je wel beseft dat dit echt een extra service van speeddaten.nl is, omdat er al kosten zijn gemaakt nog voor je speeddate start.

Geld terug bij annuleren vanwege privé redenen krijg je tot zeven dagen voor de geplande speeddate. Dan kunnen wij je plek weer vrij geven voor een andere deelnemer. Wij zijn hier strict in, omdat we de andere deelnemers wel een mooie speeddate ervaring willen geven. Bij te veel last minute annuleringen, is dat niet het geval. 


Als je zelf annuleert tot drie dagen voor het geplande speeddate event, krijg je zowieso een code ter waarde van je inschrijving, welke je kan gebruiken bij je volgende reservering. (Je hebt dus altijd recht op een speeddate ) Deze code staat in jouw profiel.


Op de matchkaart staan 20 dates, hoe kan het dat het er dan toch minder zijn en soms zelfs meer?
(10 tijdens coronatijd) Wij herinneren alle singles die zich hebben ingeschreven een aantal dagen voor de speeddate aan het event en evt. aan hun betaling als deze nog open staat. Toch zijn er altijd singles die op het laatste moment besluiten niet te komen. Ook zijn er wel eens nieuwe deelnemers die zich bijvoorbeeld nog die zelfde dag hebben opgegeven, of eigenlijk op de reservlijst stonden. 

 


Waneer krijg ik mijn matches?

Deze proberen wij op werkdagen binnen 24 uur te verwerken. Door drukte kan het voorkomen dat het een dag later is. Ook bij speeddates in het weekend kan het voorkomen dat de matches op maandag worden verwerkt. Als de speeddate matchapp is gebruikt tijdens jouw speeddate, dan heb je je matches binnen drie uur na de speeddate. Deze app is nieuw ontwikkeld in de zomer van 2020. (hij wordt nog niet tijdens alle speeddates gebruikt)

 


Ik zie dat er over een uur een speeddate is, kan ik nog inschrijven?

Jazeker, je kunt tot op het laatst inschrijven als er nog plek is.   Neem voor de zekerheid een print van je bevestiging mee. De speeddate host noteert dan jouw naam op de matchkaart en geeft het aan de andere gasten door. Maar kom nooit zo maar langs. Dit zorgt voor onrust terwijl onze host zijn/ haar best doet om alle deelnemers voldoende aandacht te geven.

 


Krijg ik een profiel? Wat is dat en zien andere mensen deze ook?

Jouw profiel is alleen voor jezelf! Wij hebben dit speciaal voor onze gasten ontwikkeld (zodat je zelf je reservering(en) en gegevens kunt aanpassen. Ook vind je hier binnen 24 uur na de speeddate je matches terug, met foto! Een foto uploaden is niet verplicht en de foto is alleen zichtbaar voor je matches. Voor het evt. gebruik van de matchapp is het wel handig als je een foto hebt toegevoegd. Deze zien al je dates tijdens en na de speeddate. NB. Je ontvangt na een reservering de inloggegevens van jouw profiel! 

 

Mijn actiecode werkt niet

Je code is zichtbaar in jouw profiel onder 'codes'. Ben je wel eerst ingelogd? Een actiecode is persoonsgebonden. Lukt het alsnog niet, mail gerust even naar info@speeddaten.nl, wij helpen je graag verder.

 


Ik heb nog geen bevestiging van de reservering ontvangen

Zit deze misschien in je spamfolder? Vooral bij gasten met een xs4all account belandt de bevestiging hier vaak in. De bevestiging wordt automatisch verzonden, het kan ook zijn dat het mailadres niet goed is doorgegeven of dat er iets mis is gegaan met de betaling. Stuur even een mail naar info@speeddaten.nl dan checken wij het direct.


Moet ik de bevestiging meenemen naar de speeddate?

Nee dat is niet nodig, wij hebben alle gegevens op de locatie.


Voor welke leeftijden is speeddaten?

Speeddaten is voor alle volwassenen tussen de 20 en 60 jaar. We houden een marge aan van 2 jaar jonger of ouder bij de aangegeven leeftijdcategorie. 

 

Moet ik legitimatie meenemen naar de speeddate?

Nee, wij hebben de reservering op jouw naam staan, jouw aanwezigheid is voldoende.


Kan ik op een reservelijst komen?

Ja hoor, door op de reservelijst button te klikken wordt je op de reservelijst geplaatst en ontvang je automatisch een mail als er een plaatsje vrijkomt, waarna je de betaling kunt afronden.

 

Mag ik weten wie er een ja bij mij heeft ingevuld?
Wij delen alleen voornaam en mailadressen bij een wederzijdse ja. Als iemand een foto heeft geupload, dan staat er ook nog een foto bij als geheugensteuntje. Ook ontvang je het aantal ja's (zonder namen) die je deze speeddate hebt ontvangen.

 

Ik twijfel of ik een ja zal zetten.
Tijdens de avond heb je heel veel indrukken. Bedenk je wat voor jou een 'ja' is. Het kan ook een begin zijn van een leuk contact, het hoeft niet direct die droomvrouw of man zijn.

 

Mag ik een vriend(in) meenemen?
Als hij/zij ook gaat speeddaten, dan is dat natuurlijk prima. Gaat diegene mee voor support, dan niet. Het is niet leuk voor de deelnemers als er gasten langs de zijlijn meekijken.

 

 Gaat een speeddate wel eens niet door?

Ja, het kan voorkomen dat er te weinig aanmeldingen zijn of veel last minute annuleringen, waardoor wij genoodzaakt zijn een speeddate een aantal weken te verplaatsen. Wij brengen je hiervan 3 tot 2 dagen van tevoren van op de hoogte. Je ontvangt een email waarbij je ervoor kunt kiezen de speeddate te verplaatsen naar een andere gelegenheid. Mocht het helemaal niet schikken dan kun je ook het inschrijfgeld retour ontvangen.

 

Hoeveel matches heb je gemiddeld?

Bij ons heeft 91% van de speeddaters minimaal 1 match, velen hebben meerdere matches.

5
5
4
5
2
Singles gingen je voor!
108 upcoming single events! bekijk ze hier
5
5
4
5
2
Singles gingen je voor!
Home Agenda Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen