Het team van Speeddaten.nl

Het team van Speeddaten.nl


Ik ben Rowena Timmermans en inmiddels al 10 jaar geleden speeddaten opgericht met Tamara en Roy Timmermans. Speeddaten trok destijds onze aandacht, omdat speeddating ons dé manier leek om real life singles te ontmoeten. En dat bleek juist. Speeddaten is een hit en het ging dan ook hard met ons leuke bedrijf en inmiddels speeddaten wij wekelijks door heel Nederland. Naast speeddates organiseren wij ook dé Singleborrels in o.a. Amsterdam en Utrecht. Natuurlijk doen wij dat niet alleen, samen met een team van enthousiaste speeddate hosts hebben wij maar 1 doel, onze gasten een geweldige avond bezorgen. 

 

 

Mascha
Met veel passie en enthousiastme is Mascha onze host in de Brabantse regionen. Den Bosch is haar thuisbasis, maar ook in Eindhoven verzorgt Mascha ook met heel veel plezier de meeste speeddate avonden. Mascha is een echt mensen mens en wil niets liever dan zorgen voor heel veel matches en leuke vervolgdates.
Richard
Woont sinds 1997 in het noorden van het land en is al weer heel wat jaartjes onze gastheer bij de speeddates in Groningen en Zwolle. Zijn doel is de gasten een gezellige avond te bezorgen en zet zich hiervoor met 100% in. Het mooiste wat er is, zegt Richard, is de matches versturen na een geslaagde avond daten want daar gaat het tenslotte om.
Celine
Is onze reislustige, spontane host en begeleid alweer 4 jaar de speeddates in Breda bij Parc. Ze doet dit met veel plezier naast haar dagelijkse werk in het basisonderwijs. Ook is ze zo nu en dan te vinden bij onze singleborrels in Amsterdam en Utrecht. Ben je op zoek naar de liefde dan helpt Celine je graag je match te vinden.
Ilse
Smile, laugh & have fun dat zijn de basisingrediënten voor een speeddate gehost door Ilse. Zenuwen? Ilse zorgt ervoor dat je die zo kwijt bent. Ze maakt er samen met de singles altijd een leuke, ontspannen avond van in hartje Amsterdam. Inmiddels is Ilse alweer heel wat jaren host bij Speeddaten.nl en heeft al voor heel wat matches & liefdes gezorgt.
5
0
5
6
4
Singles gingen je voor!
83 upcoming single events! bekijk ze hier
5
0
5
6
4
Singles gingen je voor!
Home Reserveren Agenda Locaties Ervaringen Kadobon Wie zijn wij Contact FAQ Inloggen