Enschede, Fellini

Enschede, Fellini

 

Speeddaten
Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert in Enschede speeddates in de categorie 25-39 jaar. Speeddaten.nl is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!

 

Speeddate in Enschede bij Fellini

Speeddaten in Enschede is op de eerste etage van Fellini. Je wordt ontvangen door één van de gastvrije hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

 

Fellini:  Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita. In Fellini ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen. Met boeiende personages die met regelmaat bijzondere dingen meemaken. We heten je van harte welkom!

  

Website: Ga voor meer Fellini info naar de website van Fellini

 

Parkeren: Betaald parkeren. Dichtstbijzijnde parkeergarage: 'Irene' op 50 meter.

 

OV: Dichtsbijzijnde treinstation: `Enschede centraal`op 350 meter.

 


Grotere kaart weergeven

 

5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
39 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen