Breda,Parc

Breda,Parc

 

 Speeddaten
Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert in Breda de speeddate in de categorie 25-40 jaar. Speeddaten.nl is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!

 

Speeddate in Breda bij Parc

Speeddaten in Breda is op de eerste etage van Parc. Je wordt ontvangen door één van de gastvrije hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 15-20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

 

Parkeren: Je kunt net achter de Grote Markt betaald parkeren in Parkeergarage Markendaal & Parkeergarage De Barones

 

OV: Het ligt midden in het centrum aan de Grote Markt en is dus erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station Breda ligt op circa 892 m.
 


Grotere kaart weergeven

 

5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
39 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen