Restaurant NELIS

Restaurant NELIS

Speeddaten

Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert bijna wekelijks speeddates in Amsterdam bij Restaurant NELIS en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!

 

Speeddate in Amsterdam bij Restaurant NELIS
Je wordt ontvangen door onze leuke speeddate-host met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 15-20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.


Parkeren en OV

Kom je met het OV? Om de hoek, op de Postjesweg stoppen tram 17 en bus 15. Op de Jan Evertsenstraat (halte Admiraal de Ruyterweg) stoppen tram 19, tram 13 of bus 18

Kom je met de auto? In de Baarsjes is het tot 24:00 uur betaald parkeren voor € 4,50 per uur. Er zijn voldoende parkeerplekken te vinden in de buurt. Op het Mercatorplein is een parkeergarage. Dit is ongeveer 10 minuten lopen naar restaurant NELIS Amsterdam.
 

Route en locatie google maps klik hier

5
2
2
5
0
Singles gingen je voor!
67 upcoming single events! bekijk ze hier
5
2
2
5
0
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen