Amsterdam, Club NL

Amsterdam, Club NL

Speeddaten in Club NL

Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert iedere maand speeddates in Amsterdam, waarbij we ook speeddaten in Club NL. Een intieme nachtclub waar je ongestoort met elkaar kan speeddaten. De Club heeft een burlesque- aandoend interieur waardoor het snel intiem en gezellig is. Wil je dat de avond nog niet afgelopen is na het speeddaten? In Club NL draait een DJ vanaf 23.00 uur tot in de vroege uurtjes. Je hoeft dus nog lang niet naar huis met je dates.

 

Speeddate in Amsterdam bij Club NL
Club NL zit in hartje Amsterdam. Met het openbaar vervoer kom je in Amsterdam het beste 'uit de voeten'. Maar je kan ook parkeren in bijvoorbeeld de Qpark in de Bijenkorf, Beursplein 15. Dat is dan zo'n 6 minuten lopen.  Onze leuke speeddate-host ontvangt je hier met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 15-20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de pauze kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
39 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
6
8
4
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen